Måndag
Köttfärsbiffar (blandfärs). Serveras med kokt potatis, lingonsylt, inlagd gurka, ost och gräddsås
Fylld lunchkorv med boston och ost. Serveras med potatismos och senapssås
Kycklingwok med nudlar och grönsaker. Serveras med sweetchilisås
Tisdag
Stängt
Onsdag
Fläskschnitzel. Serveras med stekt potatis, citron, kapris, bearnaisesås och champinjonsås
Äggpanerad kungsflundrafilé. Serveras med kokt potatis, citron och dillmajonnäs
Spaghetti bolognese. Serveras med grana padano ost
Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt
Gräddstuvad pyttipanna. Serveras med stekt ägg och rödbetor
Ugnsstekt kycklingfilé. Serveras med ris och paprikasås
Fredag
Plommonspäckad karré. Serveras med stekt potatis, äppelmos och gräddsås
Pankopanerad rödspätta. Serveras med kokt potatis, citron och remouladsås
Pastagratäng med kyckling, paprika, lök och ost
Lördag
Vi serverar husmanskost, à la carte, kebab och sallader